Projektujemo i izvodimo radove iz oblasti:

termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike i elektrotehnike za poslovne i industrijske objekte


Svoje usluge nudimo kroz tri sektora:

  • Sektor projektovanja i pripreme
  • Sektor izvršenja
  • Sektor prodaje i nabavke

Na pulsu vremena

Da bi realizovali brzo i jednostavno Vaše projekte, mi ostajemo sa našim KNOW-HOW stalno na pulsu vremena i tako napredujemo kako u istraživanju i razvoju, tako i u visokomodernom prenošenju znanja!

Postrojenja "Ključ u ruke"

Naše obimno iskustvo u izradi projekata različitih industrijskih grana je Vaša prednost – mi smo Vaš kompetentni partner za „potpuno gotova“ rešenja!
Od nas ćete dobiti sve, od projektnih studija i detaljnog planiranja Vaših postrojenja, do kompletne isporuke i montaže opreme, kao i stavljanje u pogon i prvo testiranje.

Sve na jednom mestu, kao poslednja reč tehnike.

Zajedno sa nama Vi perfektno pretvarate Vaše ideje u stvarnost, u dogovorenom vremenskom roku i u dogovorenom budžetu.
Mi, kao kompanija radimo na ostvarenju ciljeva koje zajedno sa Vama razrađujemo – naše najbolje reference su poverenje i vernost naših klijenata.

U našoj kompaniji rade dipomirani inženjeri mašinstva i elektrotehnike, koji poseduju licence za projektovanje (330, 333, 350, 352, 353 i 381) i za izvođenje radova (430, 434, 450 i 453).

STUDIJE SLUČAJA

MERIMA KRUŠEVAC

NBS ZIN

REFERENCE

Actavis Agrimes Ball Beogradske elektrane Goša Henkel Knjaz Miloš Narodna banka Srbije Opšta bolnica Šabac Polimark Pošta Prijedorčanka Ratko Mitrović Societe Generale Stankom Sto posto Swisslion takovo Vekić Vitinka Zaječarsko Zin
Početna O nama ICT Usluge Inženjering i projektovanje Kontakt